Diensten

Het dienstenpakket van Mediscon leent zich voor een brede inzet tijdens de organisatie. Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning kan een keuze worden gemaakt uit verschillende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan financiële administratie, sponsorwerving & expositie, communicatie met sprekers en congreslocatie, aanvraag van accreditatie en de begeleiding op locatie.

Een specialistisch en tijdrovend onderdeel dat vaak aan Mediscon wordt uitbesteed is de deelnemersregistratie. Hieronder leest u wat de deelnemersregistratie inhoudt.

Deelnemersregistratie

Op basis van de huisstijl van uw congres wordt een webpagina samengesteld waarop deelnemers het programma kunnen downloaden en zich online kunnen inschrijven. Na inschrijving zendt Mediscon aan de deelnemer een bevestigingsbrief (of -mail) met een factuur en een routebeschrijving naar de congreslocatie. Door de webpagina met online inschrijfmogelijkheid krijgt uw congres een professionele uitstraling en u bent verzekerd van een vlekkeloze start van de congresdag. Tijdens het congres wordt de congresbalie bemand door een professioneel en uniform gekleed hostess team dat iedere deelnemer de naambadge en congresdocumentatie overhandigt.